Crvena zvezdaDomaća košarkaKošarkaPartizan

POVREĐENI NAVIJAČ PORUČUJE: Delije i Grobari OBAVEZNO ga POSLUŠAJTE!

Spread the love

Dan nakon incidenta koji se dogodio na finalnom meču Kupa Radivoja Koraća povređeni član Skupštine KSS Miodrag Radović iz bolničke postelje poručuje da je bolje što je baklja pogodila baš njega.

Finalna utakmica završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu nije mogla da protekne bez incidenta, pa je tako ispad huligana još jednom ugrozio život nekoga ko je došao u halu da uživa u košarci.

Na kraju treće četvrtine sinoćnjeg finala u “Čairu” baklja je poletela sa tribine na kojoj su bili smešteni navijači Partizana i pogodila u glavu člana Skupštine KSS Miodraga Miću Radovića.

“Pratio sam finiš treće četvrtine. Odjednom sam ugledao svetleću kuglu i sledećeg trenutka izgubio sam svest” objašnjava u izjavi “Večernjim Novostima” Mića Radović.

Baklja je bila upućena ka severnoj tribini ali je završila tik iza led reklama, među ljude koji su bili smešteni na stolicama uz teren.

“Uopšte nisam imao utisak da baklja ide pravo na mene. Samo sam malo pomerio glavu i čini mi se da mi je to spaslo život. Od siline udarca pao sam na pod, a Hitna pomoć me je na nosilima iznela iz hale” dodaje Radović.

Služba Hitne pomoći je brzo reagovala i na nosilima iznela nesrećnog čoveka iz hale “Čair”, a dan nakon incidenta u kojem je zadobio teške povrede oka Miodrag Radović konstatuje da je dobro što nije nastradalo neko dete.

“U neposrednoj blizini bilo je mnogo dece i dama. Da je baklja pogodila neko dete, moglo je smrtno da strada. Zar takva tragedija treba da se desi, pa da se država obračuna sa huliganima?” pita se Radović.

Miodrag Radović je zadržan na Kliničkom centru u Nišu, a direktor te ustanove doktor Zoran Radovanović ističe da će tek nakon saniranja povrede moći da se govori o stepenu oštećenja vida.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close