KošarkaNBA

DIVAC SE PRAVDAO, A BOLJE DA NIJE: Imao sam i bolje ponude za Kazinsa!

Spread the love

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac pravdao se pred novinarima za iznenadni trejd, kada je najboljeg igrača ekipe Demarkusa Kazinsa poslao u Nju Orleans, ali je to učinio tako nevešto da je samo dodatno podgrejao kritike prema njemu

Divac je do sat vremena pre trejda uveravao sve, uključujući i Kazinsa, da neće biti trejdovan, a onda je pogazio svoju reč. Dan kasnije je rekao da je čak imao i bolju ponudu dva dana pre toga, ali da je, eto, nije prihvatio.

– Imali smo bolju ponudu pre dva dana, kako kažu agenti. Gledano iz ove perpsektive, možda smo mogli da dobijemo više – ocenio je Divac.

On je otkrio da je kod trejda Kazinsa “kvaka” u predstojećem draftu, gde Sakramento vidi šansu da stvori tim za budućnost.
– Bilo je vreme za promenu u organizaciji i smatram da je ovo najbolji način za to. Pobede počinju tamo gde su kultura i karakter važni. Predstoji nam jedan od najjačih draftova u poslednjoj deceniji, a ovaj trejd će nam omogućiti da tim dobije na “dubini” – istakao je Vlade Divac.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close