KošarkaPartizan

ČANAK RAZOČARAN: Nismo zaslužili da prođemo, ali su momci pravi heroji!

Spread the love

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da je ova noć izuzetno teška za njegov tim, posle poraza od PAOK-a (82:78) i eliminacije iz Lige šampiona

– Izuzetno teška noć za nas. Eliminisani smo u utakmici u kojoj nismo zaslužili prolaz, ruku na srce. Fanatičnom borbenošću došli smo u finišu do šanse za prolazak. Nismo uspeli, odigrali smo loše poslednji napad, suprotno od onoga kako smo se dogovorili. Teško je u ovom trenutku praviti širu analizu – rekao je Čanak novinarima u Beogradu.

Partizan je imao velikih problema sa zdravstvenim stanjem, pošto tim nije vodio prvi trener Aleksandar Džikić, a u sastavu nije bilo ni Vilijema Hečera, Vanje Marinkovića i Miloša Koprivice.
Osim toga, Džamont Gordon je imao problema sa zadnjom ložom, a Branislav Ratkovica nije igrao u drugom poluvremenu, pošto je došao u dvoranu pod temperaturom i sa dijarejom.

– Probali smo da ga osposobimo, ali nismo uspeli. On je igrao na svoju odgovornost, ali nije bio u stanju. Igračima se stvarno nema šta zameriti. Uroš Luković je i pored svih problema, temperature i dijareje, imao i smrtni slučaj u porodici. Ostao je s nama da igra, što je potez za divljenje. Mihajlo Andrić je tri dana bio pod temperaturom i vodi se kao zdrav, ali je stalno bled i malaksao. Nije ovo alibi, ali treba da pomenemo kakve momke imamo – rekao je Čanak.

Trener je kazao da se ne zna kada će se Džikić i Hečer vratiti.

Čanak je tokom utakmice imao raspravu na klupi sa Stefanom Birčevićem.

– Videli ste sve. To se dešava. Dešavalo se i ranije i dešavaće se ponovo. Niti je on prvi igrač koji je tako reagovao, niti sam ja prvi trener. Nije lepa scena, ali je sve to sport – mirno je rekao Čanak.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close