EngleskaFudbalStrani fudbal

EMOTIVNO : Ranijeri o otkazu

Spread the love

“Avantura je bila neverovatna i živeće samnom zauvek”, poručuje Italijan

Klaudio Ranijeri je smenjen sa klupe Lestera samo devet meseci nakon osvajanja Premijer lige, bez obzira što je u prošloj sezoni na neverovatan nači stigao do senzacionalnog trofeja.

Ipak, u profesionalnom sportu se stare zasluge brzo zaboravljaju, pa je Italijanu uprava Lisica uručila otkaz.

Mišljenja javnosti su bila podeljena, ali je veći deo ipak osudio ovakav postupak, međutim, ta odluka je najteže pala samom Ranijeriju koji se danas oprostio izuzetno dirljivim saopštenjem.
“Juče je moj san umro. Nakon euforije prošle sezone i krune sa šampionskim trofejom moj san je bio sa Lesterom. Nažalost ovo nije trebalo da se dogodi. Avantura je bila neverovatna i živeće samnom zauvek. Dugujem veliku zahvalnost svima u klubu, svima koji su bili deo onoga što smo ostvarili, ali pre svega navijačima. Osvojili ste mi srce od prvog dana i voleli me. Volim i ja vas”, poručio je Ranijeri.

Iako je vodio najveće italijanske klubove, kao i velikane poput Čelsija i Valensije, Ranijeriju je titula sa Lesterom bila prva prvenstvena koju je osvojio sa nekim klubom. Sve je to bilo dovoljno da ostvari neraskidiv odnos sa navijačima Lisica, kojima je omogućio istorijski trofej u Premijer ligi.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close