Ostali sportovi

GROBARI , POMOZITE : Pokrenuta akcija za SPAS Partizana

Spread the love

Evropski vaterpolo gigant već se godinama nalazi u velikoj finansijskoj krizi, koja je ovoga puta dovela klub na samu ivicu egzistencije.

Poslednje vreme iz vaterpolo kluba Partizan stižu vrlo alarmante vesti, u kojima se pominje čak i moguće gašenje kluba ukoliko se nešto konkretno ne preduzme u pokušaju finansijske stabilizacije.

Prvi koji su se odazvali apelima sa Banjice bili su naravno navijači crno-belih. Grobari koji su u nekoliko navrat pružali finansijsku pomoć košarkašima, vaterpolistima i rukometašima rešili su da i ovoga puta priteknu u pomoć i koliko je u njihovoj moći utiču na poboljšanje situacije u voljenog klubom.

Naime oni su danas došli u prostorije VK Partizan, gde su sa direktorom kluba Mirkom Bradajićem razmatrali moguće načine da navijači pomognu svom klubu.

Na tom sastanku dogovoreno je da svi koji žele prema mogućnostima uplate novac na račun Udruženja igrača i trenera VK Partizan, preko koga se realizuju uplate.

Važno je da se kao svrha uplate napiše: DONACIJA NAVIJAČA PARTIZANA. Klub će na zvaničnom sajtu objavljivati periodično koliko je novca uplaćeno na ovaj način, kao i imena uplatilaca. Molimo i da što više ljudi čuje za trenutnu situaciju, da kažete za ovu akciju kome god možete”, poručio je navijačima jedan od pokretača ove ideje Miki Radojičić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close