KošarkaNBA

LUDILO U AMERICI: Voditelj nazvao Srbina MORONOM i dobio OTKAZ!

Spread the love

Demijen Barling, koji vodi popularnu emisiju na radiju u Sakramentu, nije birao reči za našeg asa u živom programu, zbog čega ga je otpušten

Voditelj popularne radio-stanice u Sakramentu Dejmijen Barling u živom programu nazvao je Vlada Divca moronom i zbog toga je ekspresno suspendovan!

U emisiji „The Lo-Down“ Barling je s gostima komentarisao najnovija dešavanja u Kingsima, odnosno konferenciju za novinare generalnog menadžera kluba Vlada Divca, koji je otkrio neke detalje trejda najveće zvezde Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans. Divčeva izjava da je dva dana pre trejda imao bolju ponudu za Kazinsa razbesnela je voditelja.
– To je sramotno, apsolutno sramotno – izjavio je Barling, a onda ga je jedan od sagovornika upitao u kom smislu.
– U svakom! Taj tip nije sposoban da bude generalni menadžer košarkaškog tima. Ovo je stvaran život, pa da li ste ikad čuli da menadžer na pres-konferenciji kaže: Imali smo bolju ponudu. Moronu! Pa ne možeš tako da pričaš! Stvarno… to je grozno, ne znam šta bih rekao – nije mogao da se suzdrži voditelj stanice koja prenosi utakmice Sakramento Kingsa.
Već u narednoj emisiji nije bilo Dejmijena Barlinga, kao su objasnila ostala dvojica voditelja, odgovorni u toj radio-stanici doneli su odluku da ga suspenduju jer je preterao u komentarisanju Divčevih poteza.

Srećni u Kaliforniji
PORODICA NA OKUPU

Dešavanja u Kingsima i to što legendu srpske košarke prozivaju mediji i navijači ne utiču mnogo na porodicu Divac. Vladova ćerka Petra postavila je na Instagram lepu fotografiju s roditeljima i braćom uz komentar:
– Ovo je jedna od retkih zajedničkih fotografija na kojoj se većina nas smeje.

Pored Ane, Vlada i Petre, tu su i naslednici Matija i Luka.

Divčevi zbog Vladovih obaveza u Sakramento Kingsima nisu često na okupu, pa svaki trenutak kad su zajedno koriste da provedu u druženju i finom porodičnom ćaskanju.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close