Domaća košarkaKošarkaPartizan

PEKOVIĆ ODLUČIO DA PROSLAVI: Slavlje traje 3 dana, spremni BOGATI pokloni!

Spread the love

Nikolina supruga Violeta na svet donela njihovo prvo dete, kome su roditelji dali ime Fedor
Nikola Peković (31) dobio je sina!

Njegova osam godina starija supruga Violeta u petak se porodila u bolnici u Podgorici i na svet donela dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Fedor, saznaje Kurir.
Žena bivšeg košarkaša u ponedeljak je otišla u porodilište, a doktori su joj u sredu saopštili da će je carskim rezom poroditi u petak.
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan nestrpljivo je čekao dan kada će postati otac, pa se zato potrudio da napravi veliku žurku kojom će proslaviti rođenje naslednika. Osim što je rezervisao podgorički hotel za 200 zvanica, Peković je, kako saznajemo, pripremio i posebne poklone za suprugu, koja je po struci lekar.

– Nikola je prošle nedelje naručio sat marke „roleks“ od 30.000 evra, koji će pokloniti Violeti kada bude izašla iz porodilišta s njihovim sinom. Pored toga, ženu će obradovati i luksuznim stanom u elitnom naselju Podgorice, koji vredi oko 200.000 evra – priča naš izvor blizak bivšem košarkašu i dodaje da to nije sve što će Peković darivati Violeti.

– U tajnosti, poslednjih meseci Nikola je kupovao najsavremeniju medicinsku opremu za kliniku koju će pokloniti supruzi. Njegova želja je da to bude pravo iznenađenje, pa zato nikome nije hteo da priča o detaljima – ispričao je naš sagovornik, koji je insistirao da mu ne pominjemo ime.
Peković će u luksuznom hotelu u Podgorici, gde će tri dana slaviti rođenje sina, ugostiti brojne prijatelje, među kojima bi trebalo da bude i Milo Đukanović.
– Nikola je odvojio čak 50.000 evra za muziku. Rekao mi je da će mu truba i gusle svirati do zore, a možda i tri dana. Za atmosferu će biti zadužen jedan crnogorski bend, ali i trubač Dejan Petrović – otkrio je naš izvor.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close