Domaća košarkaKošarkaPartizan

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN : Vraća se Hečer!

Spread the love

Prvi konkretni nagoveštaj popravljanja kadrovske situacije u Partizanu, koja je postala alarmantna u proteklih nedelju dana.

U kakvim je Partizan problemima, najbolje se moglo videti sinoć, tokom utakmice protiv Zadra, kada cu crno-beli nastupili bez trenera Džikića, zatim Hečera, Marinkovića, Koprivice, Karahodžića, Ratkovice, Gordona, a kapiten Novica Veličković je zbog problema sa kolenom proveo u igri svega četiri minuta.

Ipak, igrači koji su bili na raspolaganju pomoćnom treneru Nenadu Čanku, uspeli su da ostvare cilj i u dramatičnoj završnici slave sa 87:86.

Narednu utakmicu Partizan igra već u ponedeljak protiv Mega Leksa, a prvi znak da bi situacija mogla da bude bolja u narednom periodu, jeste jučerašnji izlazak Vilijama Hečera sa bolničkog lečenja na VMA.

Tim povodom, on je na Instagramu poručio da jedva čeka povratak na teren.

”Prethodna nedelja bila je jedna od najtežih u mom životu. Boreći se sa ozbiljnom bolešću, morao sam da gledam svoju ekipu kako se muči bez mene. Ali, moj Bog je dobar i na putu sam oporavka. Jedva čekam da se fratim na teren”, poručio je Hečer.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close