Ostali sportovi

NEZGODA KOD DJOKOVIĆEVIH : Mali Stefan POVREDJEN

Spread the love

Naslednik srpskog tenisera pao na stazi dok je vozio bicikl i tom prilikom doživeo manju ozledu, zbog čega sada nosi gips.

Sin Novaka Đokovića, dvoipogodišnji Stefan Đoković, povredio je ruku kad je nedavno pao sa bicikla, saznaje Kurir.

Izvor blizak porodici slavnog tenisera rekao je za naš list da je Novakov sin doživeo nezgodu na stazi u blizini njihove kuće u Monte Karlu i da mu je nakon toga ruka stavljena u gips. Kada su čuli šta se dogodilo, teniserovi roditelji Dijana i Srđan su prvim letom otišli u Monako da obiđu unuka.

– Stefan je vozio mali, dečji bicikli na stazi u blizini njihove kuće u Monaku. Iako je Novakova supruga Jelena sve vreme motrila na njega, on je pao s bicikla. Plakao je mnogo, pa ga je Jelena odmah odvela kod lekara. Pregledom je ustanovljeno da nema preloma, ali je Stefanu ipak stavljen gips na ruku iz preventivnih razloga. Već sledeće nedelje će mu skinuti gips – kaže izvor Kurira blizak porodici Đoković.

On kaže da se Nole šali sa Stefanom kako je to njegova prva sportska povreda. Novakovi roditelji Srđan i Dijana su odmah rezervisali let za Monte Karlo.

– Jelena im je javila šta se desilo, a oni su samo rekli „stižemo“ i krenuli za Monako kako bi bili uz Stefana – kaže naš sagovornik.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close