ATPTenis

NAPOKON OTKRIVENO: Nole OBJASNIO šta se DOGODILO!

Spread the love

Veliku pažnju u medijima širom sveta privukao je gaf na kraju snimka uživo sa jednog treninga Novaka Đokovića, kada je njegova supruga nervozno reagovala, ne znajući da je kamera i dalje uključena.

Nedugo zatim, Novak je otputovao u Meksiko, gde će učestvovati na turniru u Akapulku i gde je privukao ogromnu pažnju i medija i svojih brojnih fanova.

Naravno, tamošnje novinare zanimao je i Novakov komentar na pomenuti događaj, a najbolji srpski teniser nije izbegavao razgovor na tu temu.

Naprotiv, on je u izjavi za ”Univerzal” otkrio da su ga zabavljale brojne reakcije koje su se mogle pročitati, pre svega na duštvenim mrežama o pomenutom ”incidentu”.

”Jelena je snimala moj trening, a ja sam na kraju želeo da uradim jednu fotografiju, što joj je zasmetalo. Smešno je bilo videti kako su ljudi reagovali na to, napravili su od toga mnogo veću stvar nego što jeste. Zapravo, bilo je to zabavno”, poručio je Nole.

A kada je sam turnir u pitanju, Đoković će startovati sutra, duelom sa Slovakom Martinom Klizanom. Novak na ovom turniru ima ulogu prvog nosioca.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close