Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalPartizan

OKRŠAJ VELIKIH: Trener Partizan DAO VELIKU PREDNOST Zvezdi!?

Spread the love

Šef struke crno-belih sa velikim respektom govorio je o najvećem rivalu uoči 153. ”večitog derbija”.

U intervjuu za TV Partizan, Marko Nikolić odbacio je mišljenja o ”slaboj Zvezdinoj odbrani”, uz poruku da se aktuelni šampion ne sme ni na koji način potcenjivati.

”Imamo kvalitet u ofanzivnoj liniji tima, tu nema dileme, a imamo kvalitet i u ostalim linijama. Ozbiljan fudbal je nešto drugo, nadam se da ćemo imati priliku da se uverimo na leto.

Zvezda je naš najveći rival i nije dobro da imao bio kakvo nepoštovanje kada su oni u pitanju. Najlepša stvar je u našem fudbalu to rivalstvo. I da sutra igramo sa Realom, neće biti veća želja nego da se dobije Zvezda. I kd njih je isto.

Sudaraju se dva najbolja tima i dva najbolja kluba u ovoj zemlji, dve armije navijača”, objašnjava Nikolić.

On je otkrio i šta vidi kao Zvezdinu prednost pred subotnji derbi na Marakani.

”Imaju dosta igrača kvalitetnih i u ofanzivnoj i defanzivnoj linji. Ako je nešto njihov kvalitet u odnosu na nas, to je u ovom trenutku iskustvo. Imaju dosta iskusnijih i starijih igrača. Izuzimajući mladog golmana, najmlađi u njihovom timu će verovatno biti Plavšić, koji je 95. godište.

Oni imaju iskustvo, a mi polet. Ali, derbi je posebna utakmica. Ako gledamo i ove prethodne, videćemo da ne pobeđuje uvek bolji. Pred prethodni derbi, Partizanova pozicija je bila nikakva, pa smo od tada vezali 19 utakmica bez poraza”, podseća Nikolić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close