Domaći fudbalFudbalPartizan

TO SE NIJE VIDELO U PRENOSU: ‘Opet nije sviran čist penal za Partizan!’ (VIDEO)

Spread the love

Fudbalska Srbija je podeljena oko (n)ovog pitanja, a vi procenite sami.

Kada se posle ‘večitog’ derbija govori najviše o suđenju, onda posao definitivno nije urađen kako treba, od njegovog delegiranja, preko same arbitraže na terenu, a još kada se naprave kardinalne greške poput nekoliko sinoćnih, opravdanja jednostavno nema.

Svima je jasno kao dan da je Crvena zvezda neregularno postigla svoj pogodak. Dok traju nesuglasice oko gola Partizana, za koji Zvezdaši smatraju da je Đurđević postigao rukom, navijači Partizana odgovaraju kontrom.

Naime, u crno-bele pristalice smatraju da je u samom finišu meča Aleksandar Luković igrao rukom u kaznenom prostoru nakon ubacivanja iz auta Miroslava Vulićevića, što se u prvi mah u direktnom prenosu nije videlo, ali je ponovljeni snimak potvrdio da je tako zaista bilo.

Ostaje samo dilema da li je bilo namere, odnosno, da li je Luković mogao taj kontakt da izbegne, pošto je zaista bio zaklonjen od strane Tavambe, kao i da li je sudija Majo Vujović to mogao da vidi, pošto se sve odigralo u treptaju oka.

Navijači Partizana su to iskoristili da dodatno ospu paljbu ka glavnom sudiji jučerašnjeg meča, a posebno ih peku 22 godine bez penala u derbijima, dok na crveno-bela strana Srbije smatra da osnova za penal nije bilo.

Šta vi mislite? Evo i ostalih spornih momenata sa 153. ‘večitog’ derbija. Bilo ih je dosta, na žalost.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close