EngleskaFudbalStrani fudbal

MNOGO ĆE MU ZNAČITI: ON želi SREĆU Grujiću!

Spread the love

Srbin se sinoć vratio na teren posle četiri meseca odsustva

Marko Grujić je sinoć odigrao prvu utakmicu u dresu Liverpula posle četiri meseca pauze zbog povrede butnog mišića. Srbin je upisao minute u dresu B tima Liverpula protiv rezerevnog tima Redinga i proveo na terenu oko sat vremena.

Posle dugog odsustva sa terena, srpskom vezisti predstoji da strpljivo traži povratak u formu i minutažu kod Jirgena Klopa. Iako je u jesenjem delu sezone imao malu minutažu kod Klopa, mnogi u gradu Bitlsa su nestrpljivi da vide Grujića u pravoj formi u dresu Liverpula.

Jedan od njih je i Nil Melor. Nekadašnja nada Redsa, napadač koji je mnogo obećavao pre desetak godina i čiji gol protiv Olimpijakosa je bio jedan od ključnih za čuveno osvajanje Lige šampiona u sezoni 2004/05.

Melor ima lepo mišljenje o Grujićevim kvalitetima…
“Očigledno da je Grujić sjajan fudbaler. On pripada seniorskom fudbalu. Doveli smo ga za male pare, veoma je talentovan mladić sa mnogo potencijala za napredak. Videli smo samo delić njegovih mogućnosti na letnjim pripremama i tada smo uzbuđeno mislili šta bi on mogao da postane u dresu Liverpulu”, kaže Melor.

Kaže da je povreda poremetila proces Grujićeve adaptacija na Liverpul.
“Na njegovu žalost, imao je povredu koja je došla u nezgodnom trenutku kada treba da se uklopi u novom klubu. Došao je u ogroman klub u odnosu na ono što je navikao do tada. Potpuno drugačija kultura. Još je u procesu adapacije na Englesku i Premijer ligu, a povreda mu svakako nije pomogla. Mislim da će za igrača poput Grujića ukazati šansu u Premijer ligi do kraja sezone”, optimista je Melor.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close