Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalPartizan

KONAČNO SE ZNA: EVO ko je kriv za sudijske GREŠKE na derbiju!

Spread the love

Glavni arbitar 153. “večitog” derbija nije bio delegiran za utakmice 25. kola koje su odigrane u sredu, ali mu je Sudijska komisija poverila novi zadatak.

Još neko vreme ćemo morati da sačekamo da Sudijska komisija oceni minuli 153. “večiti” derbija, ali je već sada izvesno da Majo Vujović neće snositi posledice za eventualne greške.

Glavni arbitar 153 “večitog” derbija u sredu nije bio delegiran za utakmice 25. kola, ali mu je Sudijska komisija poverila novi zadatak.

Majo Vujović će zajedno sa Milanom Šutulovićem i Jovicom Milinom deliti pravdu na utakmici Rad – Spartak ŽK koja je na programu u nedelju od 15 časova.

Primetićete da je će Milan Šutulović pomagati Maju Vujoviću na Banjici, dok drugi pomoćnik sa “večitog” derbija Svetozar Živin nije delegiran za mečeve 26. kola. Uz to, na listi delegiranih arbitara nema ni Srđana Obradovića koji je na derbiju pokrivao poziciju iza gola podno južne tribine.

Dodajmo još i to da će pravdu na utakmici Mladost – Partizan deliti Danilo Grujić, arbitar koji je juče sudio derbi u Novom Sadu, dok će u duelu Crvene zvezde i Javor Matisa ulogu glavnog arbitra obavljati Vlado Glođović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close