Domaći fudbalFudbal

ČEKA SE UEFA : Ovaj igrač ima VELIKU želju da OBUČE dres Srbije!

Spread the love

Nakon što je selektor Muslin izjavio da bi Aleksandra Prijovića rado video u reprezentaciji, oglasio se i napadač PAOK-a.

Srbin u redovima solunskog kluba je prosto eksplodirao u Grčkoj, postigavši sedam pogodaka na devet odigranih utakmica i tako se na najbolji mogući način preporučio selektoru.

Nakon što je Slavoljub Muslin na koferenciji za medije, prilikom objave spiska igrača za Gruziju, rekao da bi voleo Prijovića u svom timu odlasio se i stameni napadač koji je svima stavio do znanja koje su njegove želje.

– Divna vest! Spreman sam i želim da igram za Srbiju. To bi mi bilo ostvarenje sna. Nisam se čuo u skorije vreme sa ljudima iz FSS i ne znam dokle je stigla komunikacija sa FIFA. Kad sam prešao u PAOK poslao sam dokumenta kako bi FSS od UEFA zatražio tumačenje da li mogu da igram. Nestrpljivo čekam odgovor –, izjavio je Aleksandar Prijović.

Dvadesetšestogodišnji Prijović je rođen u Švajcarskoj za čiju je mladu reprezentaciju nastupao, dok je u omladinskoj i kadetskoj konkurenciji nastupao za Srbiju.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close