Ostali sportovi

KAKVA SRAMOTA : Zbog greške Saveza DRŽE ME kao kriminalca na aerodromu, DVA DANA NISAM JEO!(FOTO)

Spread the love

Majdov je rekao da je Savez napravio grešku pošto mu nije obezbedio vizu za ulazak u Azerbejdžan

Mladi srpski džudista Nemanja Majdov prolazi kroz pravi pakao na aerodromu u Bakuu, jer je Džudo savez Srbije napravio grešku i nije mu obezbedio vizu za Azerbejdžan gde je trebalo da se takmiči na Gran priju.

Kako je izvestio javnost i svoje pratioce na Tviteru, on od petka pokušava nekako da dobije vizu za ulazak u zemlju, ili bar da ga vrate nazad za Srbiju.

– I dalje sam na aerodromu u Bakuu, tu sam već 48 sati bez hrane. Ne mogu da mrdnem bez policije. Pustite me da idem kući, Kakva sramota, ljude iz džudao zabole – napisao je na Tviteru u subotu Majdov.

https://twitter.com/majdovjudo1st/status/840524386591465472

https://twitter.com/majdovjudo1st/status/840524930894684160

Ovaj momak koji je svojevremeno bio dvostruki evropski i juniorski prvakm istakao je da je Džudo savez Srbije napravio grešku.

– Pokušavam da dobijem vizu jer je Savez napravio grešku. Mislim da je neću dobiti, jer nikoga nije briga previše za džudo – napisao je u petak, a onda i dodao:

– U međuvremenu sedim i čitam statistiku sa turnira. Prosto pokušavam da zaboravi ma ovo sr***, bar na trenutak. Ne mogu da verujem da Grend slem u Bakuu prolazi bez mene.

Majdov je inače 2014. godine proglašen za najboljeg mladog sportistu Srbije u izboru Olimpijskog komiteta Srbije.

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close