Tenis

RODŽER ČUVA LEĐA MAŠI: Šarapova je PLATILA cenu za to što je URADILA!

Spread the love

Marija Šarapova će se krajem aprila vratiti na teren posle suspenzije od 15 meseci zbog korišćenja meldonijuma. Nije mali broj tenisera koji smatraju da je povlašćena, ali ne i Rodžer Federer

Ruskinji od organizatora brojnih turnira stižu specijane pozivnice, a prvi turnir na kojem će igrati posle pauze je Štutgart, koji je zaobišao pravila, pa ju je pozvao, iako joj suspenzija ističe dva dana posle starta takmičenja.
Teniseri pak smatraju da bi trebalo da krene od nule.

– Uvek ćete naći nekog kome će se to svideti, a kome ne. Ona je platila cenu za to što je uradila i to je jedino što mogu da kažem. Neki igrači su protiv toga jer dobija vajld-karte, dok oni koji joj veruju smatraju da je odslužila svoje. Sad je sve gotovo – kazao je Federer.

Švajcarac ističe da bi ipak trebalo razmotriti neka pravila.

– Tako bi se znalo ko i kada može da dobije vajld-kard, da li direktor turnira posle suspenzije sme da je pošalje Mariji ili bilo kom drugom igraču. To je dobra tema za debatu, ali i nezgodna. Siguran sam da je ona srećna što ponovo igra – istakao je Rodžer Federer koji u trećem kolu igra sa Stivom Džonsonom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close