KošarkaReprezentacija

OPASNOST: Srbijo, ovi se ne šale, jedna reprezentacija sprema strašan tim…

Spread the love

Do početka Eurobasketa 2017 ostalo je više od pet meseci, ali selektori već u glavi sklapaju kockice za turnir koji će se održati u Finskoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj.

Jedan od protivnika Srbije mogao bi u Istanbul da stigne u najjačem sastavu. Reč je o selekciji Letonije. Naime, ova baltička zemlja priprema ‘drim-tim’ na svoj način. Naime, kako javlja Dejvid Pik, NBA zvezda Kristaps Prozingis igraće za svoju zemlju na Eurobasketu. Podsetimo, član Njujork Niksa ove sezone briljira sa 18 poena i 7,2 skoka po meču.

Kristaps Prozingis je takođe istakao da bi voleo i da se braća Bertans odazovu na poziv selektora i da bi tada Letonija mogla da puca na visoke domete.Sada se čeka odgovor Darisa i Davisa, a nema sumnje da će obojica reći ‘DA’. Daris Bertans igra trenutno za Darušafaku, dok je bivši član Partizana Davis u NBA ligi, tačnije San Antoniju.

Letonija je na Eurobasketu u ‘D’ grupi sa selekcijama Srbije, Rusije, Turske, Velike Britanije i Belgije. Prvenstvo Starog kontinenta počinje 31. avgusta i završava se 17. septembra finalnim utakmicama u Istanbulu.

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close