EngleskaFudbalStrani fudbal

UVREDIO CRVENO-BELE : Luka Milivojević dao NEVEROVATNU izjavu

Spread the love

Srpski reprezentativac o privikavanju na novi stil igre

Od dolaska Luke Milivojevića, Kristal Palasu je krenulo. Sa Srbinom u timu, Orlovi su ostvarili dve pobede u tri premijerligaška meča, savladali direktnog rivala Midlzbro i isplivali iznad linije ispadanja u borbi za opstanak.

Srpski reprezentativac se odlično uklopio u novi tim i vrlo brzo se aklimatizovao na novu sredinu. Iako nije lak zadatak preći iz ekipe koja se bori za titulu u tim koji se bori za opstanak.
“U Srbiji, dok sam igrao za Rad, dve sezone smo se borili za opstanak. Ali ja tada nisam igrao mnogo… U trećoj sezoni sam bio standardan i završili smo na četvrtom mestu i kvalifikovali se za Evropu. Svi ostali klubovi za koje sam kasnije igrao su se borili ua titule”, rekao je Milivojević podsećajući da je kasnije branio boje Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa.

Međutim, nije isto boriti se za opstanak u najizjednačenijoj ligi Evrope i grčkom prvenstvu u kojem dominira jedan tim.
“Naš tim je veoma dobar. Ako bismo stavili Kristal Palas u grčki šampionat, bio bio u rangu Olimpijakosa. Ovde je konkurencija mnogo jača, mnogi timovi su izjednačeni. Moraš da bude fokusiran 100 odsto na svakom meču jer se i najsitnije greške skupo plaćaju. Ako izborimo opstanak, to će za mene biti kao da sam osvojio titulu”.

O stilu igre Kristal Palasa, Milivojević kaže:
“Fudbal ovde je potpuno različit. Mnogo igramo na Kristijana Bentekea, ali i neki ostali timovi igraju tako. Poput Stouka sa Kraučom. U Olimpijakosu je bilo drugačije. Imali smo najjači tim u ligi, dominirali smo u posedu lopte i trudili se da gradimo akcije”, objasnio je Milivojević.

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close