Ostali sportovi

VUJOVIĆ : ‘Te pare koje KK Crvena zvezda dobija, DAJTE rukometu!”

Spread the love

U prilog tome izneo je i tvrdnju da Zvezda ”sigurno” neće ići na fajnal for Evrolige!

Nedavno je bio gost na košarkaškoj utakmici Evrolige između Zvezde i Efesa, i tada je burno pozdravljen, ali iako ne krije da je Zvezdaš, njegova ljubav prema rukometu je ipak mnogo jača.

Proslavljeni rukometaš, a sada uspešni trener i aktuelni selektor Slovenije Veselin Vujović govorio je na panelu posvećenom teškom stanju u kojem se nalazi srpski rukomet.

Svima je jasno da situacija postaje alarmantna, da naših klubova praktično više nema u konkurenciji najozbiljnijih evropskih ekipa, da su uglavnom na izvici egzistencije i neko rešenje za povratak na stare staze uspeha mora pod hitno da se pronađe.

Veselin Vujović smatra da rešenja ima, ali je potrebno i volje da se do njega i dođe. Ipak, ono čime je iznenadio, jeste pominjanje Košarkaškog kluba Crvena zvezda mts koji blista ove sezone i u Evroligi i u regionu.

On, naime, stratra, da ekipa Dejana Radonjića neće moći da se izbori za plasman na zavšni turnir, pa zbog toga predlaže i da se novac koji se ulaže u ovaj klub preusmeri ka nekom rukometnom.

A onda bi Vuja ”zasukao rukave” i – vrhunski uspeh ne bi izostao?

”Da vam kažem nešto, Te pare koje dobija KK Crvena zvezda, a sigurno neće ići na fajnal-for Evrolige, neka daju nekom rukometnom klubu iz Beograda i ja ću od njega za tri godine napraviti prvaka Evrope. Eto tako, sto posto!”, poručio je Vujović i dodao:

”Nije važno, ja jesam Zvezdaš, ali sam bio trener Partizana i nisam klupski obojen”, zaključio je on.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close