Košarka

ZEMLJOTRES U SRPSKOJ KOŠARCI : Izjava Vujoševića IZAZVAĆE tektonske poremećaje!

Spread the love

Izjava koja će izazvati mnogo pažnje i koja će napraviti tektonske poremećaje po kuloarima srpske košarke

Duško Vujošević je ponovo u centru pažnje. I to zbog preuzimanja reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naravno, osim reprezentativne košarke, on prati i klupsku, posebno ABA ligu. U razgovoru za Novosti, pričao je o svemu, počevši od BIH, pa preko Limoža, da bi na kraju stigao do Zvezde i Partizana.

– Bosna je uvek imala talentovane košarkaše i to je određena vrsta izazova. Za mene, kao eks-Jugoslovena, koji je voleo tu državu, to bi imalo i veliki simbolički značaj. Istovremeno, to nije posao od cele godine, što mi trenutno odgovara zbog mog zdravstvenog stanja, jer ne bih imao svakodnevne celogodišnje obaveze – istakao je.

Sa Limožom se saradnja definitivno završava ove sezone, bez obzira da li se Vujošević dogovori sa KS BiH, ili ne, a pominje se da su mu Francuzi već pronašli naslednika – Kajla Milinga.

– Čuo sam za to. Normalno je da Limož rešava pitanja svoje budućnosti – istakao je Dule, i rekao da publika u Limožu stvarno voli košarku.

A, onda, istakao je nešto što bi od njega malo ljudi očekivalo. A, odnosi se na to ko će osvojiti titulu u ABA ligi.

– Crvena zvezda je favorit za osvajanje prvog mesta koje vodi u Evroligu. Partizan je napravio korak napred u odnosu na prethodnu sezonu. Ima plasman koji mu omogućava da igra u Evrokupu, što je, ipak, takmičenje s većim kvalitetom i mogućnostima od FIBA Lige šampiona – iznenadio je javnost bivši trener Partizana ovom rečenicom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close