Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

RASIPANJE: Zvezdin klinac odlazi u Rusiju?!

Spread the love

Slađan Rakić gostovao sa Zenitom na „Vijaređo kupu”

Ugovor o saradnji Crvene zvezde i Zenita doneo je prve benefite klubu iz LJutice Bogdana. Priliku da u dresu ruskog giganta oseti atmosferu na elitnom juniorskom turniru „Vijaređo kup” imao je Slađan Rakić, štoper omladinaca crveno-belih.

Odlazak u Italiju sa ruskim klubom velika je čast i neprocenjivo iskustvo. Iako su saigrači u početku bili skeptični, posle utakmice sa Empolijem nestala je barijera i uspostavili smo fenomenalan odnos – opisao je Rakić boravak sa Zenitom.

Propust trenera Zenita i tri izmene više od dozvoljenog ostavili su tim u kojem se našao crveno-beli biser praznih šaka na premijeri. Ispušten bod na Zvezdinog štopera nije imao uticaj, protiv Askolija potpuno je izbio u prvi plan.

Dotle sam se već e prilagodio i pružio jednu od najboljih partija u karijeri. Usledile su pohvale i čestitke među kojima je jedna bila i iz Sankt Peterburga – od uprave  Zenita.

S jednim bodom iz dva kola juniori Zenita izgubili su i teoretsku šansu da se plasiraju u završnicu, pa se Rakić odlučio za povratak u srpsku prestonicu.

Bilo mi je ponuđeno da ostanem u Italiji do kraja turnira ili da se vratim i pomognem saigračima u omladinskom derbiju protiv Brodarca. Vratio sam se u Beograd – rekao je Rakić.

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close