Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

POŠTOVANJE: SPECIJALNI GOSTI dolaze na meč Zvezda-Spartak

Spread the love

Prijateljskoj utakmici u kojoj se na našem najvećem stadionu u subotu od 18 sati u prijateljskom duelu sastaju Crvena zvezda i Spartak iz Moskve prisustvovaće i specijalni gosti.

Kako su saopštili crveno-beli, na 18. godišnjicu početka NATO agresije na našu zemlju, gosti će dan kasnije na stadionu “Rajko Mitić” biti vojnici koji su učestvovali u borbama na Košarama.

“Oni su uprkos užasnoj ofanzivi sa zemlje i iz vazduha sačuvali taj deo srpske teritorije i nisu dozvolili neprijtelju da se probije u Srbiju. Oni su organizovani u udruženje “Heroji sa Košara” i biće gosti Crvene zvezde u okviru akcije Delija prikupljanja potpisa za podizanje trga i spomenika svim braniocima Kosmeta od 1998. do 1999. godine. Crvenoj zvezdi će biti posebna čast da ugosti srpske borce na meču protiv Spartaka i na taj način još jednom pokaže zahvalnost za sve što su uradili za našu zemlju, ali i da oda počast svima koji su dali svoje živote u odbrani srpskih teritorija. Pamtimo!”, navodi se u saopštenju crveno-belih.

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close