Aba ligaKošarka

BOMBA: Mornar DOVODI Markusa Vilijamsa!

Spread the love

Potpuno neočekivana vest stiže iz Crne Gore. Još uvek je sve nezvanično, a mnogo toga biće jasnije posle revanš meča polufinala plej-ofa između Budućnosti i Crvene zvezde.

Kako prenose pojedini mediji u Crnoj Gori, na pomolu je senzacionalni transfer pred početak plej-ofa crnogorskog šampionata.

Prema saznanjima koja je preneo i ”Blic”, plejmejker Budućnosti Markus Vilijams blizu je prelaska u ekipu Mornara iz Bara!

Razlog zbog kojeg je uopšte i pokrenuta ova tema, jeste činjenica da je u tamošnjoj ligi dozvoljeno da za jednu ekipu nastupa najviše trojica stranaca, a Podgoričani imaju jednog više.

Mediji spekulišu da će u Budućnosti odlučiti da se odreknu usluga Vilijamsa, a da će zadržati Nemanju Gordića, Rejnoldsa i Klasena. To Barani žele da iskoriste i bivšeg plejmejkera Zvezde dovedu u svoje redove.

Doduše, i Mornar u svojim redovima ima trojicu stranaca, Lamonta Džonsa, Oktavijusa Elisa (koji se vraća posle neuspele epizode na Filipinima) i Antabiju Volera, dok su se Čedomiru Vitkovcu zahvalili na saradnji. Ako bi došlo do Vilijamsovog transfera, i jedan od pomenute trojice biće prekobrojan.

Inače, plej-of u Crnoj Gori počinje 1. aprila, do kada bi trebalo da bude poznato da li će se Vilijams preseliti u Mornar.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close