Ostali sportovi

IZGLEDA NISU GROBARI: Rus OTKRIO ko ih je NAPAO u Beogradu! (FOTO)

Spread the love

Jedan od navijača Spartaka iz Moskve, po imenu Vadim, napisao je na instagramu da su ih noževima u Beogradu napali – Albanci

On nije bio u Beogradu na utakmici, već je na instagramu napisao da je dobio informaciju da je to delo, kako je napisao, albanskih bandita.

– Danas posle praznika fudbala u prelepom gradu Beogradu (Srbija) između bratskih, prijateljskih timova Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve, dogodio se napad na trojicu ruskih navijača moskovskog kluba. Jedan je teško ranjen, a drugi je takođe zadobio povrede. Napad se dogodio u jednoj od najlepših ulica prestonice Srbije, u Kralja Milana, koja je na 10 minuta od centra grada i Zelenog venca, u kojoj se nalazi i spomenik ruskom caru Nkolaju drugom. Prema informacijama, napad je delo albanskih bandita. Drugovi, uzdravlje! Srbi i Rusi su braća zauvek! Kosovo je Srbija – napisao je Vadim.

https://www.instagram.com/p/BSGISRrFxX7/?taken-by=simplevadim

Prema do sada poznatim informacijama, policija je uhapsila dvojicu napadača, ali njihov identitet nije saopšten. S druge strane, MUP nije potvrdio informaciju da su ranjeni građani Rusije.

Ruska agencija TASS objavila je, po izjavama svedoka, da su napadači najverovatnije bili navijači Partizana, koji su napali Ruse zbog crveno-belih obeležja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close