Košarka

ŠOK: Košarkaš koga MRZI CELA Srbija BOLUJE od MISTERIOZNE bolesti!?

Spread the love

Vest šokirala košarkašku javnost.

Cela Srbija ga je proklinjala 2010. godine. Omer Ašik je ostao u lošem sećanju navijačima reprezentacije Srbije zbog ponašanja u polufinalnom meču Svetskog prvenstva koje je igrano u Turskoj, kad je isfolirao povredu u završnici meča samo da ne bi šutirao bacanja. Košarkaš NBA ligaša Nju Orleansa sad boluje od misteriozne bolesti, zbog koje je mnogo izgubio na kilaži. Dobio je neku bakterijsku infekciju koja je uticala da za kratko vreme izgubi preko 15 kilograma. Mnogi će u Srbiji reći da je dobio ono što je zaslužio.

https://twitter.com/brisuydam/status/846416520649564160?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fsport%2Fkosarka%2Fturcin-sve-mrsaviji-omer-asik-se-osusio-foto-2017-03-27

Turčin se zarazio boraveći u Meksiku tokom pauze u NBA ligi za vreme Ol-star vikenda. Imao je 116 kilograma, a sada znatno manje od 100. Već dugo ga nema na terenu. Fotografija Ašika sa utakmice Nju Orleansa, kojoj je prisustvovao kao navijač, izazvala je veliku pažnju, jer je očigledno da se osušio.

– Omer se suočava sa velikim problemom, pokušava da otkrije u čemu je problem i šanse da zaigra ove sezone su male – rekao je trener Nju Orleansa Alvin Gentri.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close