Domaći fudbalFudbalPartizan

OGLASIO SE DŽIGI: Vređao sam ih, ali me BAŠ BRIGA (VIDEO)

Spread the love

Bivši igrač Partizana sukobio se sa navijačima crno-belih.

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković rekao je za Informer da salvama uvreda preko instagrama nije pljuvao sve Grobare, već dvojicu koja su se uključila u njegov razgovor sa drugovima. Kako kaže Ninković, ti navijači su iz čista mira počeli da ga provociraju, pa je pobesneo i počeo da ih vređa, piše ”Informer”.

– Isprovociralo me to što sam se uključio da bih se zezao i ćaskao s prijateljima, dok neka dva “gospodina” nisu počela da vređaju mene i moje drugare, s kojima sam odrastao u Humskoj. Vređali su nas bez ikakvog razloga, pritom predstavljajući se kao navijači Partizana, u šta čisto sumnjam. Jednostavno, nisam hteo to da iskuliram, iako je trebalo. Ali baš me briga iskreno. Naravno, nisam vređao sve navijače Partizana – rekao je Ninković.

Problematični vezista je u živom prenosu nazvao te navijače “pič*ama” koje samo dolaze na stadion da vređaju fudbalere.

– Vi ste grobari? Pi*ke jedne, vi sami sebe ne volite! Došli ste ovde da vređate. Dobri su ti sad ovi što igraju u Partizanu? Dođete da pijete pivo i da vređate, stoke jedne? Kao vi ste šmekeri, platite kartu 200 dinara i vređate – besno je siktao Ninković.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close