Ostali sportovi

PREŠLI 4.000 KILOMETARA I GUBI IM SE SVAKI TRAG: Kako je jedna cela reprezentacija preko noći NESTALA u Splitu?

Spread the love

Nešto čudno se dogodilo u Splitu, a hrvatska javnost se pita kako je moguće da preko noći nestane cela jedna reprezentacija.

Naime, na Evropsko prvenstvo u dizanju tegova stigle su 42 nacionalne selekcije. Među njima je bila i azerbejdžanska.

No, Oktaj Muhtarov, Mahamad Mamadli, Kamran i Husein Ismajlov, Elnur Huseinov, Isa Rastamov i Ilham Mamadov, netragom su nestali preko noći, javlja “Jutarnji list”.

Došli su u Split, potpisali prijem u hotelski smeštaj, a onda… Jednostavno im se gubi svaki trag. I više nego čudno nakon 2.770 kilometara pređenih avionom. Ako su uopšte stigli avionom, a ne 3.973 kilometara dugim kopnenim putem.

Niti su se pojavili na borilištu, niti je iko od pomenutih dizača tegova viđen posle dolaska u hotel i 24-časovnog boravka u tom primorskom gradu, niti su se pomenuti takmičari ikome od organizatora javili.

Hrvatski mediji sumnjaju da se, zapravo, radi o izbegavanju doping kontrole, koja je izuzetno pojačana za ovo nadmetanje. Azerbejdžanci su prošle godine ostali bez sedam zvezda u dizanju tegova, upravo zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, pa “Jutarnji” sumnja da je upravo vest o tome koliko će rigorozna biti kontrola na kontinentalnom šampionatu u Splitu – razlog za “nestanak” cele jedne reprezentacije.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

1 thought on “PREŠLI 4.000 KILOMETARA I GUBI IM SE SVAKI TRAG: Kako je jedna cela reprezentacija preko noći NESTALA u Splitu?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close