Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Grof ima razloga za zadovoljstvo

Spread the love

Krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Milić trebalo bi da bude spreman za duel u Čačku, a povreda zadobijena na gostovanju Radu svakako ga neće sprečiti da nastupi u 154. “večitom” derbiju.

Pobeda koju su fudbaleri Crvene zvezde ostvarili na gostovanju Radu pomalo je ostala u senci povrede Nemanje Milića koji je zamenjen na poluvremenu.

Trener aktuelnog šampiona Srbije Miodrag Božović izjavio je posle meča na Banjici da se ne zna koliko je povreda teška zbog čega je među navijačima postojala bojazan da Milić neće biti spreman za predstojeći “večiti” derbi.

Olakšanje je usledilo nakon dodatnih pregleda na kojima je utvrđeno da nema ozbiljnije povrede primicača i da bi Nemanja Milić mogao da bude u timu već za duel sa Borcem.

“Javio se bol u primicaču, ali nije ništa strašno” potvrdio je Nemanja Milić.

Bivši fudbaler Spartaka stigao je na “Marakanu” u minulom prelaznom roku, a do povrede Džona Ruiza imao je status rezerviste.

Pošto nije izvesno da će se Džon Ruiz oporaviti do 154. “večitog” derbija za stručni štab Crvene zvezde bilo je jako značajno da može da računa na Nemanju Milića.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close