Ostali sportovi

OTKRIVEN SADRŽAJ JEZIVE PORUKE: Postavljena DVA uslova!

Spread the love

Navodno je otkriveno šta je napisano u poruci ostavljenoj u blizini eksplozije

Sadržaj pisma koje je pronađeno u blizini eksplozije prilikom bombaškog napada na autobus sa fudbalerima Borusije Dortmund, u kome se navodi ko preuzima odgovornost za napad, policija i dalje drži u tajnosti.

Međutim, u nemačkim medijima su procurele neke za sada još neproverene informacije o tome da su počinioci pripadnici Islamske države, iako istražitelji ne veruju potpuno u tu teoriju, jer se boje da nije u pitanju namerno ostavljanje pogrešnog traga.

Sada je u medije procureo i navodni sadržaj pronađene poruke, a ako je ovo zaista istina, od njega se ledi krv u žilama svakom čoveku.

– U ime Alaha, milostivog, samilosnog, 12 nevernika će biti ubijeno od strane naše braće u Nemačkoj. Niste smeli da budete kao Merkelova u svojoj prljavoj borbi. Vaše rakete još lete i muslimani ginu. Ostajmo čvrsti milošću Alaha. Od sada su svi nevernici glumci, pevači, sportisti i svi istaknuti Nemci na našoj meti. Imamo dva uslova:

Da se prekine bombardovanje Sirije i da ratna baza bude zatvorena – između ostalog piše u pismu.

Podsećamo da istraga trenutno ide u dva pravca, proverava se da li ogranak islamista u Nemačkoj stoji iza ciljanog napada na “milionere”, kao i to da je delo antifašista koji smatraju da klub iz Dortmunda ne čini ništa protiv neofašista i rasista među njegovim navijačima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close