Domaća košarkaKošarkaPartizan

MA, ON JE, BRE, ZVEZDAŠ! Grobari će popadati sa stolica zbog novih reči Predraga Danilovića! (VIDEO)

Spread the love
Prenosimo vam jedan veoma interesantan momenat sa proslave 25 godina od Partizanove evrotitule u košarci.
Espreso je posetio Partizanovu proslavu 25-godišnjice od titule evropskog prvaka u košarci, koja se odigrala u Galeriji Štab koja se nalazi doslovce u Brankovom mostu.

Tamo su prisustvovale mnoge znamenite ličnosti, kao što su Predrag Danilović, Aleksandar Džikić, Mlađan Šilobad, Dragan Todorić, i mnogi drugi, a mi vam prenosimo jednu anegdotu koja nam je ostala kao jedan od najjačih utisaka sa proslave.

U momentu kada su deljene replike trofeja koji je Partizan tada osvojio, otac Saše Đorđevića došao je da umesto njega primi nagradu, a dok je prolazio kroz masu, Danilović je, uz osmeh prozborio, onako sebi u bradu:

– Ma, on je, bre, Zvezdaš – na šta se nekoliko ljudi, pa i sam Đorđević, iskreno nasmejalo.

Da podsetimo, Bata Đorđević je bio i trener u Crvenoj zvezdi, pa ovo što je legendarni srpski bek rekao nije neka velika tajna, ali je, u svakom slučaju jedan lep momenat, koji nas uči da klupske boje nisu uvek nešto što mora da nas razdvaja.

Može da bude shvaćeno i kao dobar humor, kao na primeru Derbija dela Madonina, koji je na programu ovog vikenda u Milanu (duel dva milanska giganta, Intera i Milana).

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close