Ostali sportovi

SVAĐA U PROGRAMU: Zvezdašica NAPALA Tegeltiju (VIDEO)

Spread the love

Gledateljka stavila voditelja emisije Zona pres u nezgodnu situaciju tokom emisije koja je emitovana u četvrtak uveče

Gledaoci košarkaške emisijae Zona pres, koja se emituje na SOS kanalu, a gde je voditelj i autor košarkaški novinar Vladan Tegeltija, u četvrtak uveče, neposredno posle Zvezdine odbrane prstena u ABA ligi, mogli su da vide i žestoku raspravu između jedne gledateljke i voditelja.

Povod za raspravu jeste bila Zvezda, ali ne muški, već ženski košarkaški klub. Gledateljka je bila razočarana izveštavanjem o crveno-belim devojkama, koje su posle 13 godina osvojile šampionsku titulu, čime su došle do ukupno 29. u istoriji, kojom su duplom krunom stavile tačku na izuzetno uspešnu sezonu.

– Imam osećaj da živim u Mongoliji ili Saudijskoj Arabiji. Celo veče sam čekala vašu emisiju da vidim hoće li biti nešto o ženskoj košarci, jer koliko znam srpska ženska reprezentacija je šampion Evrope, a muška nije. Sada kada su košarkašice Zvezde osvojile duplu krunu, i ne samo to već je izvučena iz ponora, i umesto da dovedete nekoga od njih, mi slušamo o Tedevskom i Cedeviti – rekla je gospođa koja se javila i usput je napomenula da Nurkić, o kome je voditelj pričao, nije nikada igrao za Slobodu iz Tuzle, kako je prethodno rekao.

Uzvratio je voditelj, rekavši da je na početku emisije bio prilog, na šta je ona uzvratila.

– To je toliko mizerno bilo, zašto niste doveli nekoga od njih da bude gost?

– To je pitanje za neke druge, znate vi dobro – zagonetno je odgovorio Tegeltija.

Međutim, gospođa koja se uključila nije se time zadovoljila i nastavila je u još žešćem tonu.

– Nije bilo nikakvog priloga da se igra finale u ženskoj košarci, ja sam inače veliki navijač Zvezde i košarkašice su mi donele najveću radost, a pogotovo košarkaši sada kad su osvojili titulu. Ono nije bilo humano u kakvom su ritmu igrali, dan za dan utakmica.

– Niste gledali od početka, znate kakve sam poruke dobio u prvih 10 minuta što sam pustio košarkašice, odmah su bile priče kako neću da pustim košarkaše Zvezde. Stiglo je brdo uvreda, zato smo posle toga prešli na mušku košarku.

– To da dovedete igračice morate da pričate sa nekim drugim. Aludiram na onu dvojicu što su bili u loži – rekao je Tegeltija, ali je rasprava nastavljena.

– Ja ne želim da se Partizanu desi ono što se desilo Zvezdi, kada je 1998. godine JUL ušao u klub i ukinuo mlađe kategorije, a Zvezda je do tada bila rasadnik talenata – rekla je gledateljka, ali ju je voditelj prekinuo i nakon svog odgovora završio diskusiju sa njom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

1 thought on “SVAĐA U PROGRAMU: Zvezdašica NAPALA Tegeltiju (VIDEO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close