Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalPartizan

TUŽNO: EVO šta je imao da KAŽE kapiten crveno-belih posle PORAZA!

Spread the love

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković rekao je da je Partizan zasluženo pobedio, ali je istakao da njegov tim mora da ostane “čvrsto na zemlji”, jer i dalje zavisi samo od sebe.

Partizan je pobedio 3:1 i tako se izjednačio sa Zvezdom po broju bodova, ali su crveno-beli i dalje prvi.

“Prvo, čestitam Partizanu na pobedi. Mislim da su u prvom poluvremenu bili bolji. Imali su ozbiljnije šanse, iako mi nismo odigrali tako loše. U drugom poluvremenu smo dali gol na vreme. Činilo mi se da možemo da pobedimo, jer smo kontrolisali utakmicu do gola. Posle njihovog drugog gola je bilo teže”, rekao je Luković.

“Mislim da je bila zanimljiva utakmica, borbena. Za razliku od prethodnih derbija, imalo je i šta da se vidi”, dodao je on.

“I dalje smo prvi i dalje sami odlučujemo o svojoj sudbini…Nama je definitivno najbitnije da ostanemo mirne glave, jer i dalje smo prvi i pitamo se oko svega. Ovaj poraz je bolan, da se ne lažemo, ali sve je to deo fudbala”, rekao je Luković.

On je kazao da je posle izjednačenja imao utisak da Zvezda može da pobedi i da je kontrolisala meč, ali da se sve promenilo posle gola. Novinari su primetili da crveno-beli ponavljaju greške.

“Greške se posebno vide na derbiju, jer igramo protiv kvalitetnog protivnika. Možda grešimo i u drugim utakmicama, ali se tu i ne vidi jer naš kvalitet dodje do izražaja”, rekao je Luković.

On je ponovio da tim mora da ostane miran.

“Najvažnije je da ostanemo čvrsto na zemlji i da izvučemo pouke iz ove utakmice. Igra se na tri dana, možda je i dobro što se igra tako često, jer moramo da se koncentrišemo na sledeće utakmice. Ovo su najbitnije utakmice u našem fudbalu. Nikad nije prijatno kad se izgubi, ali dobro je što zavisimo od nas samih. Moramo da budemo jaki i da dobijemo sve utakmice do kraja”, rekao je Luković.

On je jedini od igrača Zvezde izašao da razgovara sa novinarima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close