Domaća košarkaKošarka

ZNAČAJNO OSLABLJENI: Sastav Mege za Superligu

Spread the love

Mega Leks je na svom zvaničnom sajtu danas objavila imena igrača na koje će trener Dejan Milojević računati tokom predstojeće Superlige, uz objašnjenje zbog čega među tim igračima nema i Radeta Zagorca.

Mega je za takmičenje u Superligi prijavila sledeće igrače: Kostja Mušidi, Nikola Rebić, Sava Lešić, Ognjen Čarapić, Ognjen Jaramaz, Radosav Spasojević, Novak Musić, Alfa Kaba, Vlatko Čančar, Đorđe Simeunović, Marko Tejić, Jovan Novak, Nemanja Kapetanović, Predrag Samardžiski.

Kao što je poznato, kapiten Mega Leksa Rade Zagorac nalazi se u Americi, u Memfisu, gde individualno trenira kako bi se nametnuo treneru Memfis Grizlisa za sledeću sezonu u NBA ligi.

”Kako je Mega Leks tim u kome je razvoj igrača u prvom planu, stručni štab, Zagorac i uprava kluba su se saglasili da igrač Mege nastavi da radi na individualnom napretku i fizičkoj spremi u SAD, kako bi što spremniji dočekao izazove koji ga očekuju u najjačoj ligi na svetu.

Zagorac će se krajem meseca na kratko vratiti u Srbiju a potom će početkom maja da otputuje u SAD gde će nastaviti pripreme. U slučaju povreda igrača ili drugih neplaniranih događaja, Rade Zagorac će se vratiti iz SAD i priključiti timu”, navodi se na sajtu Mega Leksa.

Podsetimo, Mega u Mozzart Superligi Srbije startuje u nedelju od 19 časova, utakmicom protiv FMP-a u Železniku.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close