Ostali sportovi

SRBIJA: Stigao NOVI sponzor!

Spread the love

Vaterpolo savez Srbije (VSS) proširio je danas svoj sponzorski pul, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor o saradnji sa klinikom Ačibadem, koja će voditi brigu o srpskim vaterpolistima.

Generalni sekretar VSS Nemanja Marijan iskazao je zadovoljstvo što će jedna uspešna klinika voditi računa o reprezentativcima Srbije.

“Veoma nam je drago što će jedna tako uspešna kompanija za pružanje zdravstvene zaštite voditi računa o našim reprezentativcima. Dobro je poznato da klinika Ačibadem obezbedjuje detaljnu dijagnostiku i da poseduje najsavremeniju tehnologiju i vrhunsku infrastrukturu što je od izuzetnog značaja kada je profesionalni sport u pitanju. Uspostavljanje ove saradnje obezbedili smo još jedan od preduslova da vaterpolo reprezentacija Srbije i u budućnosti ostvaruje vrhunske rezultate”, rekao je Marijan.

Klinika Ačibadem poznata je po tome što mnogo ulaže u sport o čemu svedoči podatak da podržava oko 50 sportskih klubova i organizacija širom sveta.

“Ponosni smo što ćemo u ovom novom olimpijskom ciklusu biti partneri sa tako uspešnom sportskom organizacijom kao što je Vaterpolo savez Srbije i pružiti podršku aktuelnim olimpijskim, svetskim i evropskim šampionima.

Sve naše resurse i logističku podršku stavićemo u službu vaterpolo reprezentacije kako bi vaterpolisti Srbije i u budućnosti beležili vrhunske rezultate i osvajali medalje. Uveren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti veoma uspešna saradnja”, rekao je dirketor sektora za sportska sponzorstva klinike Ačibadem Ilk Čagri.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

2 thoughts on “SRBIJA: Stigao NOVI sponzor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close