EngleskaFudbalStrani fudbal

PORUKA SVIMA: Krenula HAPŠENJA po Engleskoj!

Spread the love

Vest dana u Engleskoj.

Fudbalski klubovi Njukasl i Vest Hem nalaze se pod istragom zbog sumnje da su vršili ilegalne radnje na tržištu, kao i u svojim poslovanjima.

Stadioni Sent Džejms Park i London našli su se na poternici, dok je direktor Njukasla Li Čarnli uhapšen.

On je bio ključni čovek tokom režima Majka Ešlija, a tereti se za sumnjiva poslovanja iz 2016. godine u iznosu od 70 miliona funti.

Službena lica upala su danas na pomenuta dva stadiona u Engleskoj, a pored direktora Njukasla, pominje se da su uhapšeno je još nekoliko fudbalskih radnika zbog sumnji da su sudelovala u ilegalnim radnjama, neplaćanju taksi i proneveri novca.

U saopštenju poreske policije navodi se da je ovaj postupak poruka svima koji ne plaćaju takse i obavaljaju svoje dužnosti, da će snositi posledice i biti izvedeni pred sud.

Što se tiče Vest Hema, poreska policija je upala na stadion u jutarnjim satima, a pod istragom su aktivnosti na tržištu, sumnjivi ugovori sa fudbalskim agentima.

Podsetimo da je Njukasl ranije ove nedelje obezbedio povratak u Premijer ligu i da ovo svakako nije najbolji trenutak za probleme sa porezima.

Spekuliše se da bi masovna istraga fudbalskih radnika mogla da se proširi i na ostale engleske klubove, a ostaje da vidimo kakve će biti konsvekvence i eventualne kazne.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close