Ostali sportovi

SPEKTAKL U NAJAVI: Prihvaćen Džošuin izazov (VIDEO)

Spread the love

Ljubitelji boksa u subotu su mogli da uživaju u borbi za naslov prvaka sveta u teškoj kategoriji, a odmah nakon pobede Entoni Džošua je pozvao Tajsona Fjurija na megdan.

Bokserski spektakl kojem smo u subotu uveče mogli da posvedočimo okončan je pobedom Entonija Džošue pred oko 90.000 ljudi čime je svet dobio novog prvaka u teškoj kategoriji.

Senzacija iz Velike Britanije, momak koji je i devetnaesti uzastopni meč dobio nokautom, savladao je velikog Vladimira Klička i najavio početak jedne nove ere.

Odmah nakon meča Entoni Džošua se obratio prisutnima i p(r)ozvao Tajsona Fjurija da podele megdan, što je 28-godišnji “Kralj cigana” iz Mančestera odmah prihvatio.

“Izazov prihvaćen. Daćemo svetu najveću borbu u poslednjih 500 godina. Boksovaću sa tobom. Ti si bokserski san” napisao je Fjuri na “Tviteru” i potvrdio da prihvata Džošuin poziv.

Tajson Fjuri je u novembru 2015. godine savladao Vladimira Klička na poene u borbi za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji, ali je zatim usledila agonija.

Više puta je Fjuri, navodno zbog problema sa povredom, odlagao revanš, a kada više nije bilo prostora za uzgovore ustanovljeno je da je bio pozitivan na kokain.

Da bi svet zaista prisustvovao borbi između Entonija Džošue i Tajsona Fjurija neke stvari će morati da se promene jer Fjuri trenutno nema licencu u potpuno je van forme.

Zbog toga treba sačekati i videti da li će zaista Tajson Fjuri biti prvi naredni protivnik Entonija Džošue ili ćemo na taj okršaj morati da sačekamo neko vreme.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close