EvrokupKošarka

MNOGI KLUBOVI GA ŽELE: Miško Ražnatović ima poruku za Nedovića!

Spread the love

“Ono što je pokazao u Evrokupu sada može da pokaže u Evroligi i da zasija”

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović posetio je Španiju kako bi prisustvovao finalu FIBA Lige šampiona, a kolege sa sajta La Opinion de Malaga iskoristili su priliku da porazgovaraju sa Ražnatovićem i pitaju ga za budućnost Nemanje Nedovića.

Inače, ovo je lokalni sajt iz Malage, tako da pitanje ne čudi.
“Iskreno, mnogo klubova želi Nedovića. Kao što sam imao viziju za Edvina Džeksona da ostane u Estudijantesu i sada je na putu da bude MVP ACB lige, sada isto tako imam viziju za Nedovića i mislim da je najbolja stvar za njega da ostane u Unikahi još jednu sezonu. Zbog kluba, sportskih ciljeva, grada”, rekao je Ražnatović.

Nedovićev menadžer misli da njegov klijent nije završio posao u Unikahi.
“U Evroligi će moći da pokaže svoj potencijal. Sve što je radio u Evrokupu može da uradi i u Evroligi. Ako Nedović ode iz kluba sada tako neće ´završiti posao´ u ovom klubu. Mislim da će se Unikaha potruditi da napravi moćan tim i da će Nedo imati priliku da zasija u njemu. Ali, istina je da postoje timovi koji ga žele”, rekao je Ražnatović.

Ražnatović je govorio i o budućnosti Đoana Plaze na klupi Unikahe koji je takođe klijent agencije Beobasket.
“Plaza ima još jednu godinu ugovora, tim će naredne sezone igrati Evrolige. Ne mogu da kažem da je nemoguće da ode iz Unikahe na kraju ove sezone, ali jeste jako teško. To bi eventualno moglo da se dogodi ako dobije neku ponudu od ekipa koje idu na osvajanje Evrolige”.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close