Domaći fudbalFudbalPartizan

NIJE SAMO ANTIĆ PLAKAO: I POJEDINCIMA u Partizanu je POBEDA Zvezde TEŠKO pala!

Spread the love

Milorad Vučelić je ispričao šta se desilo u Humskoj

Utakmica Crvena zvezda – Vojvodina ne prestaje da zaokuplja pažnju medija ni danima nakon što je odigrana usled svega što se desilo na njoj.

Dobro znamo da su igrači Partizana s pažnjom pratili taj meč, a neki su izneli svoje besne reakcije i na društvenim mrežama zbog onoga što se dogodilo, a sada je i predsednik crno-belih Milorad Vučelić otkrio neke detalje.

U razgovoru za “Žurnal” prvi čovek kluba iz Humske je ispričao i da su posle meča na stadionu “Rajko Mitić” neki igrači plakali.

– Najpotresniji detalj mi je Antićev plač, ali nažalost, u tome nije bio usamljen. I pojedini igrači Partizana su plakali. Nisam prisustvovao tim scenama, ali su mi ih prepričali saradnici. Razumem ih potpuno – rekao je Vučelić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

2 thoughts on “NIJE SAMO ANTIĆ PLAKAO: I POJEDINCIMA u Partizanu je POBEDA Zvezde TEŠKO pala!”

  1. A nisu plakali 7 dana ranije kad je Vosa pokradena na jna, penal nad trujicem koji nije dosudjen im je lako pao.

  2. Vucelicu u svom oku nevidite kamen a u tudjem vidite i najmanje zrno peska,dali ste plakali posle utakmice sa Radnikom i Vojvodinom niste ni posle onih sramnih titula koje su vam dodeljene sudskim putem,ni one titule posle 108 minuta koju ste igrali u Ljubljani.Otimanje titule Zvezdi i Vardaru imate vi deblje lice nego sto je djon na vojnockoj cokuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close