FrancuskaFudbalStrani fudbal

MONAKO: Stiže zamena za Mbapea iz Španije?!

Spread the love

Ali, Monako ne bi išao iznad 30.000.000 evra, koliko je Barsa platila za španskog napadača proletos

Dok Pirinejima i dalje odjekuje eho bombastične najave da je Kilijan Mbape rekao “DA” Realu i da će mega-transfer na leto iznositi vrtoglavih 100.000.000 evra, mediji u Francuskoj naveliko se bave imenima potencijalne zamene za 18-godišnje čudo od deteta.

A kao prvo ime na licitaciji pominje se – Pako Alkaser. Monako se nalazi pred nemogućom misijom, Mbapeov odlazak gotovo je izvestan, pa tako i ne čudi to što uprava Kneževa razmatra sve mogućnosti.

Ono što je važno istaći jeste da će se u Monaku držati postulata uspostavljenih tokom poslednje dve godine – da se ne keširaju basnoslovne sume novca za pojačanja. Zato u Monaku ne žele da pređu granicu između 20.000.000 i 30.000.000 evra, koliko je Barsa platila Alkasera Valensiji proletos. Što, svakako, nije bezazlena količina para, ali je daleko od brojki koje se sve češće vrte.

Pako Alkaser nije ni imao preterano veliku šansu da ostavi neki jači utisak u dresu Barselone. Jednostavno, kada si četvrti napadač i zamena Mesiju, Suarezu i Nejmaru, dobijaš malo prostora na terenu. A i očekivanja su prevelika.

Pako je ove sezone odigrao tek 19 utakmica u Primeri. Na terenu je prosečno bio tek nešto više od 56 minuta. Za to vreme ubeležio je šest golova i dve asistencije.

U Monaku se, navodno, nadaju da bi Pako pristao na selidbu u Kneževinu pod uslovom da mu bude zagarantovano mesto u timu. Činjenica je, opet, da je pitanje i ko će mu biti partner u ofanzivi, pošto se i ostanak Radamela Falkaoa takođe dovodi u pitanje.

Sve, naravno, zavisi od Barselonine volje.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close