Domaći fudbalFudbalPartizan

STEVANOVIĆ: ” Pa šta ako sam pogrešio”! (VIDEO)

Spread the love

Napravio je Nemanja Stevanović veliki kiks na meču sa Javorom (2:1), koji na njegovu sreću nije Partizan koštao pobede, ali greška nije uticala na samopouzdanje golmana crno-belih, naprotiv

Stevanović je u 62. minutu utakmice u nameri da preseče kontru Javora izletao na oko 35 metara od svog gola, ali nije bio ni blizu da zaustavi Eliomara, pa je ovaj poslao loptu u nebranjenu mrežu.

Ipak, veliki kiks nije demoralisao golmana, kaže sledeći put će uspeti.

– Kontra Javora, Vulićević je ostao sam sa dva igrača. Pokušali smo da zatvorimo on jednog, a ja drugog. Daleko je bio. Nisam neko ko čuva sebe, već sam pokušao za ekipu da presečem loptu i sprečim izlazak “jedan na jedan” na mene. Nisam uspeo ovaj put, ali sam siguran da ću sledeći put uspeti – opisao je za Mozzartspor Stevanović situaciju iz 62. minuta prve utakmice 34. kola Superlige.

Priznaje Nemanja Stevanović da nije srećan što je šansu da stane na gol crno-belih dobio nakon povrede Filipa Kljajića.

– Tako je kod nas golmana. Žao mi je što se Kljaja povredio, sigurno nisam želeo na ovakav način da stanem na gol. Zaista mi je teško palo to što mu se desilo, mi se svi držimo zajedno. Zna i on to dobro. Znam kako bi meni bilo da mi se to desilo, pa ne želim da tako bude njemu. Želim mu brz oporavak – dodao je Nemanja Stevanović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close