Domaći fudbalFudbal

PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Sudija Srđan Obradović na NOVOM udaru! (VIDEO)

Spread the love

Iskusni arbitar ponovo na udaru, ovoga puta zbog utakmice Omladinske lige Srbije

Srđan Obradović ponovo u prvom planu. Ovoga puta grme iz Kruševca, gde su ogorčeni, kako navode, tendecioznim suđenjem arbitra iz Jagodine na utakmici omladinskih timova Napretka i Jagodine (1:1). Kruševljani su prvo postavili pitanje nadležnima – po kom šablonu se vrši delegiranje sudija za Olmadinsku ligu Srbije, s obzirom da je u utakmici koja može da bude odlučujuća u borbi za opstanak glavni arbitar bio istog grada kao i domaći tim.

Čelnici Napretka su na svom zvaničnom portalu saopštili da je njihov tim veći deo drugog poluvremena igrao sa devet igrača, jer je u 64. minutu isključen Gajić, a samo tri minuta kasnije Palurović. Kruševljani su sa sve devetoricom igrača poveli preo Kvekveskirija u 74. minutu, dok je konačan rezultat postzavljen u 77. kada je mrežu gostiju pogodio Stojanović. Gosti napominju i da je meč produžen diskutabilnih šest minuta.
“Učestvovаnje u sportu, а posebno timskim sportovimа mlаde uči timskom rаdu, liderstvu, sаmodisciplini, odgovornosti, tolerаnciji, rаzvijа njihove veštine sаvlаdаvаnjа rаzličitih problemа, uči ih istrаjnosti, poštovаnju аutoritetа, rаzvijа rаdne nаvike, jаčа njihov kаrаkter, sаmopoštovаnje i sаmopouzdаnje. Dа li ih već nа početku, pretencioznim odlukаmа ljudi u crnom, trebа nаučiti dа krаdu, lаžu i simulirаju?! Dа li nаm trebа tаkvа omlаdinа?”, poručili su Kruševljani na svom zvaničnom portalu, gde su okačili i video sa spornim detaljima ovog meča.

Obradović je u kratkom vremenskom periodu bio na udaru javnosti i pojedinih superligaških timova zbog spornih odluka. Prvo kada kao dodatni sudija nije signalizirao aut kod gola Gelora Kange u 153. večitom derbiju, zatim kada je isključio Radniku iz Surdulice dvojicu igrača u Humskoj, a poslednji put kada je dao crveni karton levom beku Vojvodine Nikoli Antiću protiv Crvene zvezde.

Napredak je uspeo da osvoji jedan bod u zadrži se na 12. mestu, ali sada ima isti broj kao i Mačva. Jagodinci su ostali na 15. poziciji sa šest bodova manje i prilično tankim izgledima da opstanu u najvišem rangu, jer su do kraja sezonone ostala samo tri kola.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close