EngleskaFudbalStrani fudbal

BOMBA U BRAJTONU: Stiže golman Valensije!

Spread the love

Kreće veliko spremanje pred ulazak u ostrvsku elitu

Brajtonova istorijska sezona krunisana je overavanjem ulaznice za Premijer ligu, zbog čega je menadžer Kris Hjuton već krenuo u veliko spremanje tima za premijerno učešće u elitnom rangu engleskog klupskog fudbala.

Popularni Galebovi pikirali su i prvom pojačanje za narednu sezonu, a to je golman Valensije – Metju Rajan. Momak koji se trenutno nalazi na pozajmici u Genku nije u ozbiljnijim planovima Slepih miševa, zbog čega je rastanak po završetku obaveza u Belgiji jedina, realna opcija.

Dobra stvar za Brajton je to što Rajan, inače rođeni Australijanac, ima engleski pasoš, što znači da mu nije potrebna radna viza. Emisari Brajtona već su stupili u kontakt s Rajanovim menadžerom, po dozvoli ljudi iz Valensije. Mada je Brajtonova želja da otkupi Rajanov ugovor, u Valensiji su raspoloženi za sve opcije, pa čak i novu pozajmicu, ukoliko traženo obeštećenje bude previsoko za novog člana Premijer lige.

Razlog zbog kojeg u Brajtonu žele da baš Rajan preuzme “jedinicu” i stane na crtu jeste to što iza sebe ima odličnu sezonu u Genku, gde je u više navrata bio heroj.

Njegova tržišna vrednost procenjuje se na 3.000.000 evra.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close