Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalPartizan

IZAŠLO NA VIDELO: Partizan davao premije Zvezdinim protivnicima?!

Spread the love

Aktuelni šampion Srbije “kiksirao” je na vrhu tržnog centra “Stadion” i prepustio Partizanu lidersku poziciju u domaćem prvenstvu, a postoje saznanja da su crno-beli premirali Voždovac.

Fudbalski klub Partizan preuzeo je prvo mesto na tabeli domaćeg šampionata posle više od 600 dana i to zahvaljujući nizu od 32 meča bez poraza i činjenici da je Zvezda za vikend poražena od Voždovca.

Crveno-beli su “kiksirali” na vrhu tržnog centra “Stadion”, a izgleda da je Voždovac u meču sa aktuelnim šampionom imao poseban i dodatan motiv.

Gostujući na televiziji N1 novinar Dejan Anđus izneo je svoja saznanja vezana za navodno premiranje Zvezdinih rivala za koje su se odlučili u Humskoj!?

“Pričao sam pre nekoliko dana sa ljudima iz Partizana… Partizan je ispremirao Voždovac i ispremirao je Mladost iz Lučana, što je dozvoljeno. To nije kupljena utakmica, nego premiranje Zvezdinog protivnika da bi se izbilo na prvo mesto. Ja znam i o kom iznosu se radi” kazao je Anđus.

On je istakao da su u Partizanu “skupili novac” za premiranje Voždovca i Mladosti jer su znali da će im se to vratiti kroz kvalifikacije za Ligu šampiona ukoliko osvoje šampionsku titulu.

“U Partizanu su jednostavno skupili novac i ispremirali Zvezdine protivnike jer im se isplati. Ako budu prvaci povratiće kroz Ligu šampiona. Nisam siguran da je Zvezda premirala protivnike Partizana, zašto to nije uradila?” dodao je Anđus.

Kako je objasnio Dejan Anđus, Partizan se pred duel Voždovca i Zvezde uzdao u to što vlasnici kluba iz naselja Braće Jerković “nisu u dobrim odnosima sa Zvezdanom Terzićem”.

“Kada sam razgovarao sa ljudima iz Partizana tema je bila sledeća: Da taj otac i sin koji su šefovi FK Voždovac, a u lošim su privatnim odnosima sa Zvezdanom Terzićem, neće prepustiti utakmicu, to je bila prva nada Partizana. Zbog toga sam pre dvadesetak dana rekao da Zvezda može da se saplete na tržnom centru” istakao je Anđus.

Navodno su čelnici Partizana premirali i lučansku Mladost ali je zbog promene trenera u Zvezdi i činjenice da su crno-beli već izbili na prvo mesto pitanje da li će dogovor ostati na snazi.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close