Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalPartizan

SUDIJE PITAJU VEČITE: “Ko ULAZI u svlačionice i PRETI arbitrima?”

Spread the love

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) apelovala je na rukovodstva Crvene zvezde i Partizana da ne traže alibi za eventualne neuspehe, već da se okrenu sebi i radu u svojim klubovima

– Apelujemo na rukovodstvo dva naša najveća kluba da ne traže alibi za svoje eventualne neuspehe, već da se okrenu sebi i radu u svojim klubovima. Ovakvim svojim delovanjem oni nanose štetu sudijskoj organizaciji, kao i svim klubovima naše elitne lige. Istovremeno, ovim putem obaveštavamo javnost da je FSS formirao Etičku komisiju koja će se ubuduće baviti ovakvim pritiscima i napadima, odnosno slučajevima koji štete srpskom klupskom fudbalu – navodi se u saopštenju Sudijske komisije, koje je dostavljeno agenciji Beta.

Sudijska komisija FSS-a je navela da je bila primorana da reaguje suočena sa rečnikom i uvredama “koje ne idu uz funkciju direktora jednog velikog kluba”.

Terzić je prethodno na konferenciji za novinare rekao da su “lopovi oteli titulu” Zvezdi i direktno optužio pojedine sudije da su uticale na loše rezultate tog kluba u nekim utakmicama.

– Pitamo, najpre, direktora Crvene zvezde ko je od njegovih saradnika ulazio u svlačionicu i vršio pritisak na sudije tokom poluvremena utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između njegovog kluba i Mladosti iz Lučana? Ko je od njegovih službenika zvao glavnog sudiju meča Napredak – Crvena zvezda, odnosno zašto su ponovo njegovi ljudi vršili pritisak, pre meča, na arbitra utakmice Voždovac – Crvena zvezda? – piše u saopštenju Sudijske komisije.

Pitanja su upućena i direktoru Partizana, a povodom optužbi na račun sudija na zvaničnoj klupskoj televiziji.

– Pitamo i direktora Partizana ko je ispred kluba zvao glavnog sudiju meča četvrtfinala Kupa Srbije između Voždovca i Partizana? Ko je u ime kluba zvao i sudiju utamice Partizan – Radnik? Kako je moguće da jedan veliki klub dozvoli transparent sa telefonskim brojevima sudija i objavu njihovih lica na svojoj zvaničnoj televiziji, svesno stvarajući pritisak i medijsku hajku protiv članova sudijske organizacije – navodi se u saopštenju Sudijske komisije FSS-a.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close