Domaća košarkaKošarka

NISU IMALI MILOSTI: Evo kako je kažnjen Đorđe Tresač!

Spread the love

Izjavom da Partizanu želi osvajanje titule protiv FMP-a 1 ili FMP-a 2, košarkaš Đorđe Tresač ne samo da je razbesneo „delije“, već je sebi potpisao ispisnicu iz subotičkog Spartaka.

Đorđe Tresač, bek Spartaka, izazvao je pravu buru nakon poraza od Partizana (80:100) u četvrtak uveče. Ne, nije u pitanju neka partija vredna pomena, niti se radilo o zakucavanju ili lepom potezu… Dovoljna je bila samo jedna njegova izjava!

– Partizanu je ovo bio lakši trening. Želim mu da osvoji titulu, svejedno protiv FMP-a 1 ili FMP-a 2 – poručio je Tresač na zvaničnoj konferenciji, verovatno ne osvrćući se na posledice, a još manje na činjenicu da jednom profesionalnom sportisti nikako ne priliči ovakav komentar.

Ali, tu nije kraj. Da stvari budu još gore, njegov profil na Fejsbuku prepun je slika na kojima se hvali tetovažom navijačke grupe “grobara” – “južni front”, navijačkim putovanjima po Evropi, paljenjem baklji ili uspomenama sa legendama kluba poput Saše Ilića, Predraga Danilovića… Neprikladno za jednog sportistu, i preko svake granice dobrog ukusa!

No, jasno je i da ga brzo čeka kazna. I to najveća moguća. Josipa Ivanković, predsednica Spartaka, u razgovoru za Blicsport kaže da je i dalje šokirana ovim ispadom.

– Klub se ograđuje i najoštrije osuđuje ono što je Tresač uradio. Iskreno, ostala sam zapanjena kada sam čula šta je uradio. Bacio je ljagu na klub, tačno u trenutku kada smo se vratili na košarkašku mapu, i s njim ćemo raskinuti saradnju najkasnije po završetku sezone, kada mu i ističe ugovor – kaže Josipa.

Ovim gestom, Tresač je izazvao i oštru reakciju navijača Zvezde na društvenim mrežama i potencijalno sebi napravio problem.

– I ne samo to, već je uvredio i trenera, koji nije mogao sebi da dođe od šoka, a posebno i saigrače izjavom da je Partizan imao lakši trening. Pa još te slike na Fejsbuku, pojma nismo imali… Nedopustivo je sve ovo… – zaključila je predsednica Spartaka.

Dani u Subotici odbrojani su za ovog momka…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close