EngleskaFudbalStrani fudbal

PREMIJERLIGAŠI SE BIJU OKO SRPSKOG TRENERA: Ovaj klub je spreman da plati MILIONE Jokanoviću!

Spread the love

Kristal Palas spreman je da plati 3,5 miliona evra obeštećenja Fulamu za srpskog trenera Slavišu Jokanovića, a našem stručnjaku nude istu toliku platu po sezoni!

Premijerligaš hoće da kupu Slavišu Jokanovića! Fudbalski klub Kristal Palas spreman je da plati 3,5 miliona evra obeštećenja Fulamu za srpskog trenera, a našem stručnjaku nude istu toliku platu po sezoni.

Dobar rad u Votfordu i Fulamu očigledno nije prošao neopaženo i Jokanović je postao jedan od najcenjenijih mladih trenera na Ostrvu. Zbog toga ga je vlasnik Kristal Palasa Stiv Periš stavio na vrh liste želja i neće štedeti novac kako bi ga doveo.
Biće i bonusa

Tim sa “Selhurst parka” ostao je bez trenera kada se Sem Alardajs penzionisao, a uprava kluba želi što pre da reši pitanje šefa stručnog štaba, i to pre početka prelaznog roka, prenose mediji u Londonu.

– Palas mora brzo da dovede novog trenera kako bi se pripremili za novu sezonu. Prvi izbor vlasnika kluba je Slaviša Jokanović. On je spreman da plati i obeštećenje za Jokanovića u visini 3.500.000 evra.

– Procenjuje se da bi i Fulam bio zadovoljan ovom ponudom i da ne bi stajao na putu mladom stručnjaku – rekao je izvor blizak klubu za engleske medije i dodao:

– Takođe, Periš je spremio i ugovor za Jokanovića vredan 3.500.000 evra po sezoni. Plus bonuse za ostvarene ciljeve. To je daleko bolji ugovor od onoga koji Jokanović trenutno ima u Fulamu.

Međutim, Jokanović nije želeo da priča o eventualnom prelasku u Palas.

– Nisam zainteresovan da komentarišem ništa trenutno, hvala na razumevanju – kratko je poručio Jokanović za Informer.
Neće iz Londona

Pored kluba sa Selhurst parka interesovanje za Jokanovića pokazali su još Midlsbro i Sanderlend, ali Englezi pišu da on nema želju da preuzme neki od ova dva tima.

– Neki članovi Čempionšipa su, takođe, pokazali interesovanje za Jokanovića, kao što su Midlsbro i Sanderlend, ali on nije zainteresovan da sedne na klupu nekih od ovih timova. Razlog za njegovo odbijanje je to što ne želi da ponovo kreće iz početka u Čempionšipu kada je već u Fulamu sklopio tim, kao i to što ne želi da napusti London i preseli se na sever Engleske – saznaju Englezi.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close