FudbalŠpanijaStrani fudbal

GOTOVO JE: ČETVORICA OTPADAJU iz Barse!?

Spread the love

U ponedeljak je imenovan za novog trenera, danas već ima spisak igrača na koje ne računa.

Kako je preneo danas katalonski list Sport, Ernesto Valverde je upravi Barse već saopštio spisak igrača koji će biti slobodni da odu u slučaju pravih ponuda.

To su – Žeremi Matje, Lukas Dinj, Arda Turan i Rafinja, od čije prodaje bi trebalo da se sakupi dodatni novac za pojačanja.

Ovako stoje stvari, Žeremi Matje i Lukas Dinj su definitivno prekobrojni i otići će ovog leta za najbolje moguće ponude, dok će Arda Turan i Rafinja moći da donesu solidnu sumu novca od prodaje.

Matje je nedavno otkrio da ima dve ponude, nije poznato od koga, dok je Dinj najbliži prelasku u redove Liona.

Turan je bio povezivan sa nekoliko engleskih klubova, a ima i bogate ponude iz Kine, klub očekuje minimum 30 miliona evra od njegovog transfera.

Što se tiče Rafinje, za njega je veliko interesovanje pokazao Juventus, ali i Liverpul i Roma. Takođe od njegove prodaje očekuje se priliv u iznosu od 25 do 30 miliona evra.

U svakom slučaju, Barsa bi prodajom ove četvorice mogla da sakupi novac za potencijalna dva pojačanja, a za sada se zna da je prva velika želja Ektor Beljerin, dok je Ander Erera otpisao mogućnost ponovne saradnje sa Ernestom Valverdeom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close