ATPTenis

SKANDAL: NAPASTVOVAO voditeljku pa IZBAČEN sa SJAJNOG turnira!?

Spread the love

Francuski teniseri u centru pažnje na startu Rolan Garosu. Nažalost, nisu se predstavili u lepom svetlu.

Ne znamo šta se dešava sa francuskim teniserima na startu drugog Grend slema sezone, ali svakako da se do sada nisu predstavili u najboljem svetlu.

Nije reč o rezultatima koje beleže, ovde se radi o gestovima dvojice francuskih tenisera koji su naišli na zgražavanje javnosti.

Preneli smo da se nakon duela Martina Kližana i Lorana Lokolija dogodio manji incident pošto je Francuz odbio da se rukuje sa Slovakom, a pritom je nekulturno gestikulisao ka rivalu.

Sunarodnik Lorana Lokolija, mladi francuski teniser Maksim Hamu napravio je još veći incident zbog kojeg je “proteran” sa Rolan Garosa!

Momak koji je dobio specijalnu pozivnicu organizatora turnira kao jedan od najperspektivnijih tenisera u Francuskoj seksualno je napastvovao novinarku prilikom intervjua.

Novinarka “Eurosporta” prišla je Hamuu kako bi ga intervjuisala, a onda je usledilo napastvovanje. Najpre zagrljaj, potom nekoliko poljubaca po vratu i na kraju hvatanje za grudi!

“Njegovo ponašanje je primitivno i nažalost, reflektuje odnose između muškaraca i žena koje postoje u svakodnevnom životu. Da nismo bilu u prenosu udarila bih ga” rekla je novinarka Mali Tomas.

Zbog ovakvog ispada Maksim Hamu je ostao bez akreditacije i neće moći da prisustvuje nijednom događaju u Bulonjskoj šumi, ali mu to neće predstavljati problem po pitanju takmičenja jer je već eliminisan u prvom kolu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close