EvroligaKošarka

BOMBA: Milutinov u crno-belom?!

Spread the love

Srpski internacionalac iz redova Olimpijakosa Nikola Milutinov od jeseni bi mogao da zaigra u NBA ligi, a da li će se to dogoditi zavisi i od Dvejna Dedmona.

Nakon jako dobre sezone u dresu Olimpijakosa stiče se utisak da bi Nikola Milutinov već ovoga leta mogao da se otisne preko okeana i zaigra u NBA ligi.

Bivši centar Partizana odabran je pre dve godine kao 26. pik prve runde Drafta od strane San Antonio Sparsa koji bi ovog leta mogli i da ga dovedu u svoje redove.

Specijalizovani portal “Eurohoops” piše da bi lako moglo da se dogodi da Dvejn Dedmon iskoristi opciju koju ima u ugovoru i postane slobodan igrač što bi najverovatnije značilo da se Milutinov seli u Teksas.

Centar San Antonio Sparsa može da se odrekne zarade od 3 miliona dolara, koliko je trebalo da inkasira u narednoj sezoni, a da zauzvrat dobije slobodu u izboru nove sredine.

Nikola Milutinov nalazi se pod ugovorom sa Olimpijakosom, ali taj ugovor sadrži klauzu za odlazak u NBA ligu po kojoj srpski košarkaš može da pređe u San Antonio za milion dolara.

Pomenuti izvor prenosi da Sparsi čitave sezone prate Nikolu Milutinova i da su u stalnom kontaktu sa Olimpijakosom po ovom pitanju što definitivno znači da bi transfer mogao da usledi već ovog leta.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close